Klimatmötet Greentopia@Way Out West 2023

Den 10-11 augusti samlas företag, offentliga aktörer och civilsamhället återigen under Way Out West för Greentopias årliga klimatmöte. På scen finns världsledande forskare, unga aktivister, disruptiva konstnärer och opinionsbildare, och pionjärer från både kultur- och idrottssektorn.

För att nå FN:s globala mål och förhindra en eskalerande klimatkris behöver vi en snabb, storskalig och rättvis samhällsomställning. För att lyckas med detta måste alla vara med och bidra. Och de som har störst plattform har de största möjligheterna, men också det största ansvaret. 

Vi tror på evenemang som en förändrande kraft. 

De kan förena, mobilisera och inspirera människor. De kan vara platser där vi diskuterar och fantiserar om framtiden. Evenemang är en minikopia av samhället, vilket gör dem till en unik plattform för innovation och förändring.

Vi bjuder in arrangörer, företag, forskare, konstnärer, offentliga aktörer, innovatörer, aktivister och civilsamhället till ännu ett klimatmöte under Way Out West, för att tillsammans visualisera och bygga framtiden.

Klimatmötet arrangeras av bl.a. Svensk Live, Stockholm Resilience Centre, LiveGreen Festivals & Academy och Göteborg & Co.

Mer info.